Blog výživového specialisty

Můj názor na citrusy - opatrně s nimi!

Můj názor na citrusy - opatrně s nimi!

Citrusové plody jsou velmi sporným ovocem. Ale najdeme výjimky, za které jsem moc ráda. Na konci článku najdete recept, který je moc moc zdravý a dobrý.

Čti více
Pohled na mléko a mléčné výrobky

Pohled na mléko a mléčné výrobky

V tomto článku vám budu prezentovat můj pohled na kravské mléko a výrobky z něj. Samozřejmě svým klientům nevymlouvám konzumaci těchto výrobků, ale obeznamuji je s tím, co v těle páchají. Rozhodnutí je na každém z nás. Jsem ale velmi potěšena tím, kdy jejich konzumaci omezí. Na konci článku mám pro vás výborný sladký a hlavně zdravý recept. Doporučuji vyzkoušet. Slavím s ním úspěchy i u lidí, co neřeší zdravou výživu.

Čti více
Po čem tloustneme? Jak se v tom vyznat?

Po čem tloustneme? Jak se v tom vyznat?

Začneme malinkým vysvětlením důležitého pojmu.. "Glykemický index" . Tento pojem je velmi zásadní pro každého člověka. Trošku teorie... Víme, že sacharidy tvoří základ stravy a jsou jedinným okamžitým využitelným zdrojem energie.

Čti více
Obézní lidé, pozor!

Obézní lidé, pozor!

Jste obézní, přejídáte se, nepijete čistou vodu, ale slazené nápoje, nepohybujete se? Jste bohužel adeptem na vznik cukrovky II. typu. Toto onemocnění je velmi nebezpečné, velmi rozšířené a počet nemocných radipně roste. Mám pro vás pár rad a doporučení, která se mi osvědčila.

Čti více

Nevíte si rady se svým zdravím?

Individuálním přístupem vás nasměruji ke zdravějšímu životnímu stylu. Zlepší se vaše zdraví.
Objednejte se na vstupní konzultaci. Udělám maximum proto, abych vám pomohla.

Objednat konzultaci

(c) 2024 Ing. Soňa Vybíralová