Blog výživového specialisty

Proč je cukr nepřítel?

Proč je cukr nepřítel?

Cukr může za hodně špatných věcí.
Zásadně tu chybí edukace populace. Doba je velmi náročná, plná spěchu. Výrobci potravin nejsou regulování ve složení výrobků. Vše je nyní bez tuku, ale za to se spoustou cukru. Cukr má vliv na vyplavování inzulínu, který mimo jiné vede k ukládání energie do tuků. Velká část populace má ve stravě i 80% sacharidů, což se podepisuje na tom, jak vypadáme. Není to jen o obezitě, ale poškozuje nám to velmi zdraví.

Tímto tempem, jak se stále zhoršuje zdraví lidí z toho všeho má největší radost farmaceutický průmysl, který vydělává více a více. Zamyslete se nad tím a řešte své zdraví, dokud je čas. Léky nejsou dobrá volba. Každý lékař Vám to řekne. Cukrovku 2. typu získáme jen špatnou stravou..proč ji má tolik lidí? A jedna informace z praxe. Když lékař dá pacientovi na výběr mezi změnou stravy a lékem, hádejte co si každý vybere?? Léky nic nevyléčí, jen potlačují problém. Dokud toto bude systém tolerovat, bude zde více a více nemocných lidí a již i dětí. Jak bude Váš život vypadat po padesátce? Hádejte:(


Nevíte si rady se svým zdravím?

Individuálním přístupem vás nasměruji ke zdravějšímu životnímu stylu. Zlepší se vaše zdraví.
Objednejte se na vstupní konzultaci. Udělám maximum proto, abych vám pomohla.

VSTUPNÍ KONZULTACE

(c) 2018 Ing. Soňa Vybíralová