Blog výživového specialisty

Proč nejít do koktejlové diety, kterých je nyní plný trh?

Proč nejít do koktejlové diety, kterých je nyní plný trh?

Ušetřete a udělejte to jinak se stejným výsledkem. Dělala jsem si průzkum, na kolik vyjde hubnutí s koktejlovou dietou, kterých je na trhu stále více a více, protože výrobci vidí, že lidem nevadí do ní zainvestovat. V průměru za první měsíc utratíte od 5000 korun, další 1-2 měsíce se budete stabilizovat za cca 4000-3000 Kč/měsíc. To znamená minimálně 12000 Kč za celý dietní plán. Pokud by to vyřešilo nadváhu, proč ne. Ale jaká je realita?

Plusy: zhubnete rychle

Mínusy: rychle to zase naberete zpět, protože jíst jinak neumíte a umět nebudete. Nikoho ve svém okolí neznám, kdo by kila i s přídavkem nenabral zpět. Tělo bude vyhladovělé, bez živin a velmi si zpomalíte metabolismus. Kosti, chrupavky, vlasy nehty - velmi se jejich kvalita zhorší. Trpí střeva, mozek, celé tělo. Nehledě na to, že jste trpěli tím, co jste museli tak dlouho jíst.

Co radím já? Já Vám umožním zhubnout podobné množství kilo za podobný čas. Jde to. Reálným jídlem, ale trošku chytřeji seskládaným. Bez jojo efektu a na celý život. A cena je zanedbatelná. Bude vás to bavit a hlavně dávat smysl jednou pro vždy. Není důvod to odkládat až po vánocích. Budete mlsat cukroví a užívat si všech dobrot, které vám bude okolí závidět. Opravdu zde platí mé moto, pojďme hubnout moderně. Moje metoda je jedinečná a funguje všem.


Nevíte si rady se svým zdravím?

Individuálním přístupem vás nasměruji ke zdravějšímu životnímu stylu. Zlepší se vaše zdraví.
Objednejte se na vstupní konzultaci. Udělám maximum proto, abych vám pomohla.

Objednat konzultaci

(c) 2024 Ing. Soňa Vybíralová